A korosztály határtozta meg a DJ jelenlétét a lakodalmakban

2019.06.11

Kedves olvasó!

Köszöntelekel első blogomban.

Kezdjük az elején. Körülbelül 20 éve hétről-hétre részese vagyok az éjszakai életnek és annak formálásából is kiveszem a részem. Ezidő alatt több változáson is keresztül ment a szórakozás- a szórakoztatóipar. Legutóbbi nagy irányváltás, amikor is bekerültek a DJ-k az ifjú párok látókörébe. A mai párok már nem (csak) mulatós és élő zenén nőttek fel, hanem diszkóban egy DJ irányitotta ízlésformálásból kaptak egy jó adagot. 

Ez az irányítás minden Dj-nél más és mas zenei irányt képvisel. A lagziban viszont csak egy a lényeg, a jó hangulat. Ezt a közönség folyamatos figyelésével lehet elérni és tudni kell időben váltani a stilusok közt, hogy "ki ne hüljön" a tánctér. 

20 év tapasztalat után az ifjú pár zenei ízlését tiszteletben tartva, de nagyrészt saját megérzésekre kell támaszkodni. Vannak mindig bedobható tuti zenék, vannak 10 évben egyszer robbanó slágerek. ezen kívül megannyi csoportba lehetne szétválogatni a muzsikákat. 

Blogom célja megismertetni leendő ifjú párokkal eddigi megtapasztalásaim alapján, hogy milyen slágerekre szerettek eddigi lagzijaimon bulizni, ezáltal segíteni stilusok kiválasztását.

Hetente fogok jelentkezni az új zenei csomagokkal, listákkal amiket nem csak házasulandó pároknak ajánlok, hanem mindenkinek aki érdeklődik a zene iránt.